Kapela Lemonheart Club hrající Alternative, Noise, Drone z Bílovce ve složení kytara, basová kytara, bicí, zpěv, samples.

Celková diskografie vypadá takto:
První zářez – rok 1997 – My theatre (demo performer by Mils)
Druhý zářez – rok 1999 – Barvy (CD performer by Mils ,Venca Riess, Libor Barbořík, Tonda Berger)
Třetí zářez – rok 2002 – Malé věci k tanci (CD performer Mils,Marianna , Didi )
3 1/2 zářez- rok 2004 -My dva (EP performer Mils)
Čtvrtý zářez – rok 2010 – Likvidace (MP3, CD performer by Mils, Vítě, Barunka)
Pátý zářez – rok 2013 -Shift (Petr Havrlant – basa__Bota-bicí__Mils- kytara,zpěv)
Šestý zářez – rok 2014 – Deep (Petr Havrlant – basa, Bota – bicí, Marcel Lázók – kytara, Mils -kytara, zpěv)
Sedmý zářez – rok 2018 – In Hours (Bota – bicí, Mils – kytara, zpěv, lepící páska, Botova stolička, Willy – basa, harmonika, housle)
Osmý zářez – rok 2020 – Nevědomí (Bota – bicí, Mils – kytara, samples, Willy – basa, George – zpěv)