Po letošním již definitivně zrušeném jarním Hubertka Attacku jsme se v těchto dnech rozhodli i o zrušení letního Hubertka Open Air festivalu, v termínu 4. a 5.6. a měl by to být oficiálně 10.ročník.

Jestliže dostaneme šanci udělat během letošního léta nějakou akci, tak to bude zmenšená verze, stejně jako tomu nakonec bylo v roce 2020, v nové užší sestavě kapel a nejspíše i v jiný termín než byl původně pro letošní rok plánován.

Nicměné i se zrušením dvoudenní verze odpadají ve větší míře kapely z původního programu a až bude trochu jasnější situace a bude chuť plánovat snad již uskutečnitelný dvoudenní ročník, začneme pracovat a plánovat nový line-up, samozřejmě s původními, ale i novými jmény.

Vstupenky:

Veškeré předprodeje jsou pozastaveny, vstupenky prodané od vydání tohoto prohlášení dne 20.4.2021 jsou neplatné, pro znovu ohlášený festival budou vstupenky nové, případně přijatelné prodané před tímto prohlášením (počet evidujeme). Vstupenky prodané do této doby si můžete ponechat jako podporu pro naši další práci či je samozřejmě můžete vrátit, dotazy směřujte na email: info@ozsmusic.cz.

Bohužel se na sociálních sítí objevilo i několik událostí, které jsou pouze kopírovány, nemají s naší produkcí nic společného a nebereme za ně žádnou zodpovědnost.
Oficiální událost bude v následujících dnech zrušena a na oficiální stránce festivalu bude i nadále upozorňováno na nepravost ostatních událostí.

Závěrem by jsme chtěli moc poděkovat za dosavadní podporu, návštěvnost jak letních open airů, tak jarních Attacků. Děkujeme za nákup merche, který je i nadále k dispozici na e-shopu.
Velké poděkování patří i kapelám, které za ty roky zahrály na akcích pod HOA produkcí a díky všem sponzorům a partnerům bez kterých by tyto akce nemohly proběhnout.

Nyní všichni věřme, že rok 2022 bude pro dvoudenní 10.ročník nakloněn více.

Oficiální stránka festivalu: Hubertka Open Air

Oficiální událost: Hubertka Open Air 2021 – zrušeno

Štěpix
Ondra Zbůďa – OZ’s Music Company – web/FB